Σφαιρόπουλος: Αποκάλυψε τι ισχύει με τους Νέιπιερ και Χάνγκα

Σφαιρόπουλος: Αποκάλυψε τι ισχύει με τους Νέιπιερ και Χάνγκα

Ντεμπούτο με νίκη για Σφαιρόπουλο στον Ερυθρό Αστέρα, double-double ο Τεόντοσιτς

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεπέρασε εύκολα το εμπόριο με Μόρναρ για την Αδριατική Λίγκα και ακολούθως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στους τραυματίες των «ερυθρόλευκων».

Ο Ερυθρός Αστέρας επιβλήθηκε της Μόρναρ με 95-75 και βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης στην Αδριατική Λίγκα με ρεκόρ 7-1, έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και κορυφαίο σκόρερ τον Τόμπεϊ (16π., 6ριμπ.).

Μετά το τέλος του ματς, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στους τραυματίες των «ερυθρόλευκων».

Για τον Άνταμ Χάνγκα δήλωσε σχετικά: «Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στο Βελιγράδι. Πήγε στον προσωπικό γιατρό του για να πάρει νέα γνωμάτευση. Έλαβε άδεια από τον σύλλογο. Είμαστε σε επικοινωνία μαζί του, θα δούμε πότε θα επιστρέψει. Θα αποφασίσουμε όλοι μαζί. Ακόμα αισθάνεται πόνο στο γόνατό του».

Από κει και πέρα επισήμανε: «Όσο για τον Νέιπιερ, ετοιμάσαμε ειδική μάσκα. Άρχισε τις προπονήσεις χωρίς επαφή αλλά εξακολουθεί να έχει πρήξιμο γύρω από τη μύτη του. Περιμένουμε να υποχωρήσει το πρήξιμο και μόνο τότε θα μπορούμε να ξέρουμε πότε ακριβώς θα παίξει».

Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Μπράνκο Λάζιτς ξεκίνησε τις προπονήσεις, αλλά χωρίς επαφή. Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει. Αν όλα πάνε όπως πρέπει, σύντομα, αλλά δεν μπορώ να πω με ακρίβεια».

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα