Ερυθρός Αστέρας: Καταγγέλλει πως ο Νάναλι γρονθοκόπησε τον Λαζάρεβιτς

Newsroom
Λαζάρεβις

bet365

Λίγες ώρες πριν τον αποψινό (21:30) τρίτο τελικό της ABA Liga, ο Ερυθρός Αστέρας καταγγέλλει πως ο Τζέιμς Νάναλι επιτέθηκε και γρονθοκόπησε τον Στέφαν Λαζάρεβιτς.

Ο Ερυθρός Αστέρς μπορεί να προηγείται μεν με 2-0 στους τελικούς της ABA Liga κόντρα στην Παρτίζαν, αλλά η είδηση της ημέρας δεν αφορά το μπάσκετ στη γειτονική χώρα. Σύμφωνα με τη «Meridian sport», ο Τζέιμς Νάναλι γρονθοκόπησε τον Στέφαν Λαζάρεβιτς.

Μάλιστα το παραπάνω ρεπορτάζ επιβεβαίωσε ο Ερυθρός Αστέρας, που εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο συμβάν, μαζί με φωτογραφία του παίκτη του. Ο Λαζάρεβιτς φαίνεται πως είναι τραυματισμένος κάτω από το μάτι, έχοντας ένα σκίσιμο.

Ο Ερυθρός Αστέρας καταγγέλλει πως οι βαριές σωματικές βλάβες προέρχονται από την επίθεση του Νάναλι, στα αποδυτήρια της Aleksandar Nikolic Hall το πρωί της Κυριακής. Οι δύο ομάδες έκαναν το καθιερωμένο shootaround και στην αλλαγή τους συναντήθηκαν, με τον Νάναλι να χτυπάει τον Λαζάρεβιτς, αφότου ο δεύτερος του ζήτησε τον λόγο για μια μεταξύ τους «μονομαχία» στο Game 2.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου καταδίκασαν το γεγονός και ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του Νάναλι.

@Photo credits: kkcrvenazvezda
 

ABA LIGA Τελευταία Νέα