Παρτίζαν για τη διακοπή στο ματς με τον Αστέρα: «Δε θέλουμε να συμμετάσχουμε σε ένα τέτοιο σκάνδαλο»

Φάση από τον αγώνα Παρτίζαν - Αστέρας.

bet365

Η οριστική διακοπή του δεύτερου τελικού, ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα, έφερε την αντίδραση των «ασπρόμαυρων», σχετικά με όσα οδήγησαν στη διακοπή του ματς.

Ο τίτλος στο πρωτάθλημα Σερβίας απονεμήθηκε σε μία διακοπή. Ο Ερυθρός Αστέρας, μολονότι ήταν πίσω στο σκορ όταν συνέβη η διακοπή (7.55 δεύτερα πριν από το τέλος της 3ης περιόδου, με σκορ 57-45) πήρε τη νίκη και τον τίτλο, αφού η Παρτίζαν κρίθηκε υπαίτια για τη διακοπή.

«Αφού ζητήθηκε η εκκένωση του γηπέδου, περιμέναμε για αρκετή ώρα τη συνέχιση του αγώνα, με τους υπεύθυνους της Παρτίζαν να ενημερώνονται από τους αρμόδιους διαιτητές για τη διακοπή του αγώνα και τη συνέχισή του μετά από 24 ώρες», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Και συνεχίζει: «Η ομάδα της Παρτίζαν πήγε στα αποδυτήρια και οι παίκτες είχαν χρόνο για να ξεκουραστούν. Όταν οι διαιτητές και οι παίκτες του Αστέρα εμφανίστηκαν ξαφνικά στο παρκέ, μία ώρα μετά τη διακοπή, οι παίκτες της Παρτίζαν πήγαν στα σπίτια τους. Ο Αστέρας, οι διαιτητές και οι διοργανωτές απέδωσαν τον τίτλο στον Αστέρα με αυτόν τον τρόπο. Η Παρτίζαν δε θέλει να συμμετάσχει σε ένα τέτοιο σκάνδαλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα