Ντουμπάι: «Αναλαμβάνει ο Τζόρτζεβιτς τη νεοσύστατη ομάδα»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς φαίνεται πως είναι το βασικό όνομα για τον πάγκο της νεοσύστατης ομάδας από το Ντουμπάι.

Το Ντουμπάι από τη νέα σεζόν θα έχει εκπρόσωπο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καθώς από την επερχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της ABA Liga θα συμμετάσχει η νεοσύστατη ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Μάλιστα ο νέος αυτός σύλλογος στοχεύει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να μπορέσει να λάβει μέρος και στην Euroleague. Ήδη τα πρώτα ονόματα που ακούγονται για το ρόστερ δείχνουν το προς τα που θα κινηθεί η διοίκηση ενώ σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν δημοσιεύματα από τη Σερβία, έχει βρεθεί το ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει τα ηνία του πάγκου στην παρθενική σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, το όνομα το οποίο φαίνεται να προκύπτει είναι αυτό του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Ο 56χρονος Σέρβος προπονητής της Κίνας έχει μακρά εμπειρία από το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ως παίκτης φόρεσε μεταξύ άλλων τις φανέλες των Παρτιζάν, Αρμάνι, Μπολόνια, Μπλέιζερς, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ενώ ως προπονητής έχει περάσει από τον πάγκο των Αρμάνι, Μπένετον Τρεβίζο, της Σερβίας, του Παναθηναϊκού (2015-16), της Μπάγερν Μονάχου, της Βίρτους αλλά και της Φενέρμπαχτσε.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα