Τζόρτζεβιτς, BC Ντουμπάι: Χαλάει του «Σάλε», φαβορί ο Γκόλεματς

Τζόρτζεβιτς, BC Ντουμπάι: Χαλάει του «Σάλε», φαβορί ο Γκόλεματς

bet365

Η περίπτωση του Σάσα Τζόρτζεβιτς απομακρύνεται για την BC Ντουμπάι και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία είναι ο Γιούριτσα Γκόλεματς.

Η BC Ντουμπάι θα συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα της σεζόν 2023/24 και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ήταν ο βασικός υποψήφιος για τη θέση του head coach.

Μάλιστα ο «Σάλε» ολοκλήρωσε πρόσφατα την παρουσία του στην Εθνική Κίνας και φερόταν έτοιμος να επιστρέψει στους πάγκους σε συλλογικό επίπεδο για πρώτη φορά μετά τη θητεία του στη Φενέρμπαχτσε.

Παρ' όλα αυτά, το Sport Klub κάνει λόγο για ανατροπή δεδομένων, εξηγώντας ότι προτεραιότητα της BC Ντουμπάι είναι ο Γιούριτσα Γκόλεματς!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο βασικός λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι το κλαμπ δεν θα συμμετάσχει τελικά στο επόμενο EuroCup και ο Τζόρτζεβιτς δεν συμφώνησε με τις λεπτομέρειες του μονοετούς συμβολαίου που του προσφέρθηκε.

Σε ό,τι αφορά τον Γκόλεματς, ο 47χρονος Σλοβένος κόουτς εργάστηκε φέτος στη Χάποελ Εϊλάτ ενώ την προηγούμενη τριετία βρέθηκε στην Τσεντεβίτα Ολίμπια.

@Photo credits: ABA Liga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα