Ντουμπάι BC, Αδριατική Λίγκα: Πρώτη μεταγραφή ο Νέιτ Μέισον

Ντουμπάι BC, Αδριατική Λίγκα: Πρώτη μεταγραφή ο Νέιτ Μέισον

bet365

Η Ντουμπάι BC θα ντεμπουτάρει στην Αδριατική Λίγκα της επόμενης σεζόν και ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Νέιτ Μέισον ως την πρώτη μεταγραφή στη σύντομη ιστορία του κλαμπ.

Η σύμπραξη της Ντουμπάι BC με την Αδριατική Λίγκα πήρε επίσημη μορφή το προηγούμενο διάστημα και έτσι η ομάδα από το Εμιράτο θα βρεθεί στο πρωτάθλημα όπου συμμετέχουν σύλλογοι από την πρώην Γιουγκοσλαβία με στόχο φυσικά να μπει στις διοργανώσεις της EuroLeague Basketball τα επόμενα χρόνια.

Στο μεταξύ, ο Νέιτ Μέισον αποτελεί την πρώτη μεταγραφή στη σύντομη ιστορία του κλαμπ. O Αμερικανός γκαρντ (28χρ., 1.88) έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στη Χάποελ Εϊλάτ, στην Άβτοντορ, στη ΛεΜαν και στη Μερκεζεφέντι. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Πουέρτο Ρίκο με την Ατλέτικος ντε Σαν Χερμάν, σημειώνοντας 14.3 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 6.6 ασίστ.

Εξάλλου, η Ντουμπάι BC ενημέρωσε πρόσφατα ότι θα χρησιμοποιεί ως έδρα για τους εντός έδρας αγώνες στην Αδριατική Λίγκα την Coca-Cola Arena, χωρητικότητας 17.000 θεατών.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα