Ντουμπάι BC: Ανακοίνωσε τον πρώτο Φιλιππινέζο που θα παίξει στην Ευρώπη

Ντουμπάι BC: Ανακοίνωσε τον πρώτο Φιλιππινέζο που θα παίξει στην Ευρώπη

bet365

Η Ντουμπάι BC θα ντεμπουτάρει στην Αδριατική Λίγκα της επόμενης σεζόν και ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Θίρντι Ραβένα (27χρ., 1.88), εξηγώντας ότι πρόκειται για τον πρώτο Φιλιππινέζο που θα παίξει μπάσκετ στην Ευρώπη.

Η σύμπραξη της Ντουμπάι BC με την Αδριατική Λίγκα πήρε επίσημη μορφή το προηγούμενο διάστημα και έτσι η ομάδα από το Εμιράτο θα βρεθεί στο πρωτάθλημα όπου συμμετέχουν σύλλογοι από την πρώην Γιουγκοσλαβία με στόχο να μπει στις διοργανώσεις της EuroLeague Basketball τα επόμενα χρόνια.

Στο μεταξύ, η Ντουμπάι BC ενισχύθηκε με την προσθήκη του 28χρονου Φιλιππινέζου γκαρντ Θίρντι Ραβένα.

Όπως μάλιστα ενημέρωσε το κλαμπ από το Εμιράτο, ο Ραβένα θα γίνει ο πρώτος Φιλιππινέζος που θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ντουμπάι BC αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ιαπωνία και είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Η ομάδα του Γιούριτσα Γκόλεματς θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Coca-Cola Arena χωρητικότητας 17.000 θεατών και έχει ήδη ενισχυθεί, μεταξύ άλλων, με τους Νέιτ Μέισον, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Αχμέτ Ντουβερίογλου, Αβούντου Αμπάς και Κλέμεν Πρέπελιτς.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα