Ντουμπάι BC: Έφτασε τις 10 μεταγραφές και ετοιμάζεται για την παρθενική σεζόν στην ABA Liga

Ντουμπάι

bet365

Η Ντουμπάι BC θα συμμετάσχει στην Αδριατική Λίγκα της σεζόν 2024/25 ενώ η τελευταία σημείωση σε ό,τι αφορά το στήσιμο του ρόστερ ήταν η συμφωνία με τον 21χρονο Τούρκο σέντερ Μπόρα Γιασάρ.

Η σύμπραξη της Ντουμπάι BC με την Αδριατική Λίγκα πήρε επίσημη μορφή το προηγούμενο διάστημα και έτσι η ομάδα από το Εμιράτο θα βρεθεί στο πρωτάθλημα όπου συμμετέχουν σύλλογοι από την πρώην Γιουγκοσλαβία με στόχο να μπει στις διοργανώσεις της EuroLeague Basketball τα επόμενα χρόνια.

Στο μεταξύ, η Ντουμπάι BC ενισχύθηκε με την προσθήκη του 21χρονου Τούρκου σέντερ Μπόρα Γιασάρ, ο οποίος αγωνιζόταν την τελευταία τριετία στην Νταρουσάφακα, ολοκληρώνοντας την περσινή σεζόν με 1.6 πόντους και 1.2 ριμπάουντ σε 18 συμμετοχές.

Πρόκειται για τη δέκατη μεταγραφή της ομάδας από το Εμιράτο μετά από τους Αβούντου Αμπάς, Ντανίλο Άντζουσιτς, Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Αχμέτ Ντουβερίογλου, Νέιτ Μέισον, Κλέμεν Πρέπελιτς, Λέον Ραντόσεβιτς, Θίρντι Ραβένα και Άλεκσα Ουσκόκοβιτς.

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα