Ντουμπάι BC: Έκλεισε το ρόστερ της με τον Λέιτον Χάμοντς

Newsroom
Χάμοντς

bet365

Με την απόκτηση του Αμερικανού φόργουρντ, Λέιτον Χάμοντς, η νεοσύστατη Ντουμπάι BC ολοκλήρωσε το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός της Ντουμπάι BC στα social media, ο Λέιτον Χάμοντς αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων»!

Ενόψει της συμμετοχής της στην Aba-Liga, η ομάδα του Γιούριτσα Γκόλεματς ολοκλήρωσε το ρόστερ της και είναι έτοιμη να... συστηθεί στο ευρωπαϊκό μπασκετικό κοινό.

Ο Χάμοντς φόρεσε πέρυσι τη φανέλα της Μπεσίκτας με την οποία αγωνίστηκε στο Eurocup, έχοντας κατά μέσο όρο 6.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ και 33% στα τρίποντα.

Η Ντουμπάι BC έχει αποκτήσει επίσης τους Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, Αχμέτ Ντουβερίογλου, Λέον Ραντόσεβιτς, Αβούντου Αμπάς, Ντανίλο Άντζουσιτς, Κλέμεν Πρέπελιτς, Αλέκσα Ουσκόκοβιτς, Θέρντι Ραβένα, Γιασάρ Μπόρα, Τζακόρεϊ Γουίλιαμς και Νέιτ Μέισον.

@Photo credits: Eurocup

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα