Σίμανιτς: Ετοιμάζεται να παίξει ξανά μπάσκετ μετά την απώλεια του νεφρού του

Σίμανιτς: Ετοιμάζεται να παίξει ξανά μπάσκετ μετά την απώλεια του νεφρού του

borisa_simanic

bet365

Ο Μπόρισα Σίμανιτς, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του, ετοιμάζεται να παίξει ξανά μπάσκετ. Ξεκίνησε προπονήσεις με την Ιγκοκέα.

Ο χρόνος για τον Μπόρισα Σίμανιτς σταμάτησε στις 4 Σεπτεμβρίου 2023. Στην αναμέτρηση της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, δέχτηκε ένα χτύπημα από τον Νούνι Ομότ, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο νεφρό του.

Διακομίστηκε άμεσα σε νοσοκομείο, όπου του αφαιρέθηκε το νεφρό! Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι σκοπεύει να παίξει ξανά μπάσκετ και ένα χρόνο αργότερα, όλα δείχνουν ότι θα καταφέρει.

Πολλαπλά δημοσιεύματα στη Σερβία αναφέρουν ότι ο Σίμανιτς κάνει προπονήσεις με την Ιγκοκέα, η οποία την προσεχή σεζόν θα βρεθεί απευθείας στους ομίλους του BCL (μαζί με τις Χάποελ Χολόν, Ναντέρ και Βούρτζμπουργκ).

Τη σεζόν 2022-2023, την τελευταία που αγωνίστηκε, ήταν μέλος της Σαραγόσα και μέτρησε 6.9 πόντους και 3.5 ριμπάουντ στην ACB.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα