Μπέρτανς, Ντουμπάι BC: «Ενθουσιασμένος στην Ντουμπάι BC, μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους»

Newsroom
Μπέρτανς

bet365

Ο Ντάβις Μπέρτανς σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην μετακίνηση του στην Ντουμπάι BC αλλά και στις δυνατότητες που έχει η ομάδα τονίζοντας πως αν παίξουν όλοι μαζί θα είναι... ανίκητοι.

Ο Ντάβις Μπέρτανς μετά την μακρά του πορεία στο NBA αποφάσισε να αλλάξει ήπειρο για να φορέσει την φανέλα της Ντουμπάι BC.

Σε αυτή την «μεταγραφική έκπληξη» αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο πρώην παίκτης των Σάρλοτ Χόρνετς χαρακτηρίζοντας την ως μια σωστή επιλογή ενώ πρόσθεσε πως ανυπομονεί για την επικείμενη σεζόν. Τέλος πρόσθεσε πως αν μείνουν ενωμένοι και παίξουν όλοι μαζί τότε δεν θα μπορεί να τους αντιμετωπίσει κανένας.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, ξέρετε, είναι πολύ γνωστό ότι το Ντουμπάι είναι μια διεθνής πόλη. Θέλω πολύ να παίξω, οπότε αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορώ να το κάνω» είπε αρχικά ο Λετονός φόργουορντ και συνέχισε:

«Στόχος μας είναι να δουλέψουμε σκληρά και να γινόμαστε καλύτεροι, προκειμένου να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Υπάρχουν πολλά παιδιά σε αυτή την ομάδα που έπαιξαν σε υψηλό επίπεδο και νομίζω ότι αν παίξουμε μαζί, μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε».

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα