Ντουμπάι BC: Πλησιάζει ο Αϊζάια Τέιλορ, σύμφωνα με το BasketNews

Newsroom
Αιζαια Τειλορ και Μαικ Τζειμς

bet365

Ο Αϊζάια Τέιλορ, άλλοτε παίκτης της Ζαλγκίρις και της Αναντολού Εφές, βρίσκεται πολύ κοντά στην Ντουμπάι BC, σύμφωνα με το BasketNews.

Η Ντουμπάι BC ετοιμάζεται για την παρθενική της εμφάνιση στην ABA Liga και έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει, δημιουργώντας ένα πολύ ισχυρό ρόστερ.

Μετά την «μεταγραφική έκπληξη» με την προσθήκη του Ντάβις Μπέρτανς, φαίνεται πως θέλει να βάλει και το... κερασάκι στην τούρτα με τον Αϊζάια Τέιλορ. Σύμφωνα με όσα μεταφέρει το «BasketNews» ο πρώην γκαρντ των Αναντολού Εφές και Ζαλγκίρις είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα από το Ντουμπάι.

Ο Τέιλορ, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο NBA με την φανέλα των Ατλάντα Χοκς, την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην Κίνα για λογαριασμό των Σάνξι Λουνγκς με τους οποίους αρίθμησε 12.4 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 5.5 ασίστ σε σχεδόν 18 λεπτά συμμετοχής, ανά αγώνα.

@Photo credits: EuroLeague

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα