Πρέπελιτς: « Ιδανικός συμπαίκτης ο Μπέρτανς, στην Ντουμπάι BC υπάρχουν μεγάλοι στόχοι»

Newsroom
Πρέπελιτς

bet365

Ο Κλεμέν Πρέπελιτς αναφέρθηκε στους στόχους της Ντουμπάι BC ενώ εκθείασε και τον Ντάβις Μπέρτανς τονίζοντας το πόσο ανυπομονεί να βρεθεί στο παρκέ μαζί του.

Η Ντουμπάι BC μετράει αντίστροφα για την πρώτη της ιστορική εμφάνιση στην ABA League και ως τώρα έχει πραγματοποιήσει «δυνατές» μεταγραφές.

Ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα και αρχηγός της ομάδος, Κλεμέν Πρέπελιτς, σε συνέντευξη του στο «Basketball Sphere» αναφέρθηκε στην απόφαση του να φορέσει την φανέλα της Ντουμπάι BC, τόνισε τις φιλοδοξίες που υπάρχουν ενώ... έβγαλε το καπέλο στο νέο του συμπαίκτη, Ντάβις Μπέρτανς, χαρακτηρίζοντας τον ως ιδανικό παίκτη για την ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Σλοβένου γκαρντ

«Το πρότζεκτ είναι ειλικρινά πολύ καλό. Όταν έγιναν οι πρώτες επαφές με την ομάδα, είχα ακόμα συμβόλαιο σε ισχύ με τη Γαλατασαράι, αλλά ήξερα ότι ο προπονητής δεν θα κρατούσε ξένους, κάτι που εν τέλει επιβεβαιώθηκε. Είχα μια εξαιρετική πρόταση από το Ντουμπάι, ένα πολυετές συμβόλαιο και τόσο ο προπονητής, Γιούριτσα Γκόλεματς, όσο και ο GM, Ντέγιαν Καμενιάσεβιτς, έκαναν καλή προσπάθεια και σίγουρα οι συνθήκες είναι καλές και πρόκειται για ένα πρότζεκτ με μεγάλες φιλοδοξίες».

Για την προσθήκη του Μπέρτανς είπε: «Είναι μία κίνηση που δείχνει πόσο φιλόδοξος είναι ο σύλλογος, αλλά και τη δουλειά των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω από την ομάδα. Ο Ντάβις είναι ένας παίκτης, που έπαιξε πολλά χρόνια στο ΝΒΑ, ένας φανταστικός τύπος που έπαιξε με τον Λούκα Ντόντσιτς. Νομίζω ότι είναι ιδανικός για την ομάδα μας».

Για τον ρόλο του ως αρχηγός δήλωσε: «Αυτός είναι ο ρόλος μου και ειδικά αφού η προετοιμασία έγινε στη Σλοβενία προσπάθησα να οργανώσω όσο περισσότερες δραστηριότητες μπορούσα, για να φέρω την ομάδα πιο κοντά. Άλλωστε, πρόκειται για 12 εξ ολοκλήρου νέους παίκτες, 12 διαφορετικούς χαρακτήρες», ενώ κατέληξε κάνοντας μια αναφορά στην επικείμενη σεζόν: «Η προετοιμασία μας ήταν καλή. Δεν "πηδάμε" βήματα στη διαδικασία και είμαι σίγουρος πως το προπονητικό τιμ θα μας ετοιμάσει κατάλληλα για το εναρκτήριο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα».

@Photo credits: @dubaibasket

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα