ABA Liga: Ο Ζίγκα Ντανέου προσγειώθηκε στο παρκέ με το κεφάλι, «παγώνοντας» το γήπεδο (vid)

ABA Liga: Ο Ζίγκα Ντανέου προσγειώθηκε στο παρκέ με το κεφάλι, «παγώνοντας» το γήπεδο (vid)

Newsroom
Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ζίγκα Ντανέου

bet365

Ο Ζίγκα Ντανέου στην προσπάθεια του να «κόψει» τον αντίπαλό του, προσγειώθηκε με το κεφάλι στο παρκέ «παγώνοντας» όλο το γήπεδο. Καταχειροκροτήθηκε κατά την αποχώρηση του με φορείο.

Η Τσεντεβίτα Ολίμπια αντιμετώπιζε την FMP, με τους τελευταίους να επικρατούν με 75-62 στην πρώτη αγωνιστική της ABA Liga.

Η αναμέτρηση επισκιάστηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Ζίγκα Ντανέου, παίκτη της Τσεντεβίτα Ολίμπια, ο οποίος στην προσπάθεια του να κάνει τάπα στον αντίπαλο του προσγειώθηκε με το κεφάλι στο παρκέ με αποτέλεσμα να χτυπήσει άσχημα. Άπαντες έσπευσαν να βοηθήσουν τον 22χρονο φόργουορντ, ο όποιος αποχώρησε με φορείο, με τις δύο ομάδες και τους φιλάθλους να τον χειροκροτούν.

Στα τελευταία 22 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης καμία από τις δύο ομάδες δεν εκδήλωσε επίθεση προς ένδειξη σεβασμού.

Η νεότερη ανακοίνωση σχετικά με τον τραυματισμό του Ζίγκα Ντανέου, είναι ευχάριστη καθώς σύμφωνα με τους «δράκους» ο νεαρός φόργουορντ απέφυγε τα χειρότερα και είναι πάλι πίσω στους συμπαίκτες του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα