Παρτίζαν-Μπόρατς 96-66: «Σαρωτική» πρεμιέρα για την ομάδα του Ομπράντοβιτς στην Αδριατική λίγκα

Παρτίζαν-Μπόρατς 96-66: «Σαρωτική» πρεμιέρα για την ομάδα του Ομπράντοβιτς στην Αδριατική λίγκα

Ποκουσέφσκι Παρτιζάν

bet365

Η Παρτίζαν ξεκίνησε «αγριεμένη» την σεζόν της στην Αδριατική λίγκα, διαλύοντας εντός έδρας την Μπόρατς με σκορ 96-66, με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της.

Η Παρτίζαν ξεκίνησε με... κομμένα τα φρένα την προσπάθεια της στην Αδριατική λίγκα, καθώς υποδέχθηκε στο Βελιγράδι την Μπόρατς, την οποία «φιλοδώρησε» μια μια γενναιόδωρη «30αρα». Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετώπισε αντίσταση από τους φιλοξενούμενους σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και με ένα «εξωφρενικό» τρίτο δεκάλεπτο έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στην επικράτηση με 96-66, βρίσκοντας παράλληλα την ευκαιρία να «ανοίξει» το rotation στο τέλος.

Ο επόμενος αγώνας για την Παρτίζαν είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στη Μπασκόνια εκτός έδρας, σε παιχνίδι για την πρώτη μέρα της Euroleague για τη σεζόν 2024-2025.

Τα δεκάλεπτα: 24-19, 46-36, 77-48, 96-66.

παρτίζαν

@Photo credits: AdmiralBet ABA League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα