Σπαρτάκ - Παρτίζαν 80-89: Πάει με το... απόλυτο στη πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στη Μπασκόνια

Σπαρτάκ - Παρτίζαν 80-89: Πάει με το... απόλυτο στη πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στη Μπασκόνια

παρτιζαν

bet365

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στην Αδριατική λίγκα η Παρτίζαν μετά την εκτός έδρας επικράτηση επί της Σπαρτάκ με σκορ 89-80, με το μυαλό των παικτών του Ζέλικο Ομπράντοβιτς να στρέφεται πλέον στη πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στην Μπασκόνια

Με το 2/2 συνεχίζει στην Αδριατική λίγκα η Παρτίζαν, μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Σπαρτάκ με 89-80. Παρά το κακό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εμφανίστηκε βελτιωμένη στην επανάληψη και κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση, με τον Στέρλινγκ Μπράουν να ξεχωρίζει.

Κομβικής σημασίας για την νίκη της Παρτίζαν στάθηκε η ανωτερότητα της στο κομμάτι της δημιουργίας, καθώς οι «ασπρόμαυροι» μοίρασαν 18 ασίστ για μόλις 7 λάθη, τη στιγμή που η Σπαρτάκ μοίρασε 15 ασίστ για 18 λάθη(!).

Πλέον η ομάδα του Βελιγραδίου προετοιμάζεται για το εναρκτήριο ματς της Euroleague την προσεχή Πέμπτη (3/10-21:30) στην έδρα στη Μπασκόνια.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο γκαρντ της Παρτίζαν, Στέρλινγκ Μπράουν ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 25-24, 44-41, 59-59, 80-89

παρτιζαν

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα