Ερυθρός Αστέρας: Επιστολή προς την ABA Liga κατά της Παρτιζάν

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ερυθρός Αστέρας: Επιστολή προς την ABA Liga κατά της Παρτιζάν

bet365

Ο Ερυθρός Αστέρας έστειλε επιστολή στην ABA Liga και ζήτησε να τιμωρηθεί η Παρτιζάν για προσβολές που ακούστηκαν κατά του διαιτητή.

Η ABA Liga άρχισε πριν από μερικές ημέρες και οι πρώτες διαμαρτυρίες με πρωταγωνιστές τον Ερυθρό Αστέρα και την Παρτιζάν Βελιγραδίου έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Όπως μεταφέρουν τα τοπικά μέσα, η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στη διοργανώτρια αρχή.

Ο λόγος πίσω από αυτή την ενέργεια, ήταν ώστε να τιμωρηθεί η έτερη ομάδα της σέρβικης πρωτεύουσας, Παρτιζάν για τις προσβολές που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα πρωταθλήματος του συλλόγου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, προς τον διαιτητή.

Η επιστολή αναφέρει: «Θα παραλείψουμε κάθε εισαγωγή ευγενικά και θα αναφέρουμε αμέσως τους συγκεκριμένους λόγους για αυτή την επιστολή. Αφορά για το μέλλον της ABA Liga και τις προκλήσεις που σας περιμένουν. Ήδη από την αρχή της νέας σεζόν, λάβαμε μία ανακοίνωση για το τι να περιμένουμε και το πως, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις πριν από την έναρξη της σεζόν, "δεν θα σιωπούν" και θα αντιμετωπίζονται οι «διαφωνίες». Αυτό περιλαμβάνει και τις συνεχείς προσβολές προς τον διαιτητή Ιβάν Στεφάνοβιτς κατά τη διάρκεια του αγώνα από τον πρώτο προπονητή της Παρτιζάν;» ενώ λίγο παρακάτω αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Εάν είναι έτσι από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, πιστεύουμε ότι αυτή η εμπειρία θα επηρεάσει τους θεατές, το κοινό στα γήπεδο που θέλουν να δουν μπάσκετ και αυτά σε μία σεζόν όπου η Παρτιζάν διαφημίζει τη φράση κατά της βίας "καρδιά, χέρια και φωνή" τότε δεν ξέρουμε τι θα πρέπει να περιμένουμε στα επόμενα ματς. Είναι υποκριτικό να κρύβεστε πίσω από τέτοιες πράξεις, η οποίος προφανώς δεν παράγουν αποτελέσματα και έχουμε μία βάσιμη υποψία ότι ορισμένοι δεν θέλουν τέτοιες πράξεις που παράγουν αποτέλεσμα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα