Στουντέντσκι - Παρτίζαν 60-80: Παρέμεινε αήττητη στην ABA Liga πριν τη... διαβολοβδομάδα

Στουντέντσκι - Παρτίζαν 60-80: Παρέμεινε αήττητη στην ABA Liga πριν τη... διαβολοβδομάδα

Νίκος Καρφής
Παρτίζαν

bet365

Η Παρτίζαν δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 80-60 της Στουντέντσκι και να μείνει αήττητη στην ABA Liga πριν τη διαβολοβδομάδα της Euroleague.

Επίδειξη δύναμης έκανε η Παρτίζαν κόντρα στη Στουντέντσκι για την τρίτη αγωνιστική της ABA Liga. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο της και πήγε στο 3-0 στη λίγκα.

Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Κάρλικ Τζόουνς με 19 πόντους, στους 13 πόντους σταμάτησε ο Λούντμπεργκ, ενώ 10 είχε ο Ντέιβις. Από την πλευρά των ηττημένων 13 είχε ο Χατζιμπέγκοβιτς, ενώ στους 10 έμειναν οι Μπόγκαβατς και Νιλ.

Πλέον η Παρτίζαν στρέφει την προσοχή της στη... διαβολοβδομάδα της Euroleague. Oι Σέρβοι στις 15 Οκτώβρη υποδέχονται τη Μπάγερν, ενώ στις 17 του μήνα κοντράρονται με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι (έδρα των Ισραηλινών για τα ματς της Euroleague). Έχει ξεκινήσει με 0/2 στη Euroleague μετά τις ήττες από Ρεάλ και Μπασκόνια.

@Photo credits: kk partizan/ twitter

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα