Τεόντοσιτς, Video: Η... μαγική πάσα του Σέρβου μαέστρου με το ένα χέρι

Τεόντοσιτς, Video: Η... μαγική πάσα του Σέρβου μαέστρου με το ένα χέρι

Δημήτρης Οικονόμου
Μίλος Τεόντοσιτς

bet365

Μια τρομερή πάσα σκαρφίστηκε ξανά ο Μίλος Τεόντοσιτς και μαγνήτισε τα βλέμματα στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα με την Ιγκοκέα.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς επέστρεψε στη δράση και μαζί του έφερε ξανά λίγη από τη... μαγεία του. Γνωστός για την ικανότητά του να πασάρει με κάθε τρόπο, ο Σέρβος μαέστρος δεν ξεχνά την τέχνη της ασίστ.

Απέναντι στην Ιγκοκέα, στο εύκολο απόγευμα που είχε το Σάββατο ο Ερυθρός Αστέρας για την ABA Liga, ο Τεόντοσιτς έκλεισε την αναμέτρηση με 4 ασίστ, εκ των οποίων η μία στον Ντάουμ ήρθε με αριστοτεχνικό τρόπο.

Αυτή η πάσα... κουτάλα με το ένα χέρι του Τεόντοσιτς, την οποία έχει κάνει και σε πιο δύσκολες συνθήκες στο παρελθόν, έκλεψε για άλλη μια φορά την παράσταση. Η άμυνα της Ιγκοκέα δεν μπόρεσε να εμποδίσει την έμπνευση και ο Ντάουμ σκόραρε δύο εύκολους πόντους στο τρανζίσιον.

Η μαγική πάσα του Τεόντοσιτς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα