Μπουντούτσνοστ - Ερυθρός Αστέρας: Η στιγμή που αποχώρησαν οι διαιτητές και η αστυνομική παρουσία στην κερκίδα (vids)

Σπύρος Μαρκεζίνης
Από τον αγώνα της Μπούντουτσνοστ με τον Ερυθρό Αστέρα

bet365

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στη Μπουντούτσνοστ και του Ερυθρού Αστέρα υπήρξε διακοπή με τους διαιτητές να αποχωρούν και τις δυνάμεις της αστυνομίας να παίρνουν θέση πάνω στην κερκίδα.

Ο Ερυθρός Αστέρας κατάφερε να «αποδράσει» από την έδρα της Μπουντούτσνοστ επικρατώντας τελικά με 75-73 σε αγώνα για το πρωτάθλημα της ABA Liga. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ωστόσο υπήρξε και προσωρινή διακοπή.

Πιο συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε ένταση στην κερκίδα με αποτέλεσμα οι διαιτητές του παιχνιδιού να αποχωρήσουν από το παρκέ ενώ υπήρξαν και υβριστικά συνθήματα και ρίψη αντικειμένων. Μάλιστα η κατάσταση έφτασε σε τέτοιο σημείο όπου η αστυνομία αναγκάστηκε να εκκενώσει μέρος του γηπέδου, διατηρώντας σταθερά ισχυρή παρουσία στο συγκεκριμένο σημείο, όπως φαίνεται και μέσα από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν.

Η στιγμή που οι διαιτητές αποχώρησαν από το παρκέ

 

Η αστυνομική παρουσία στο γήπεδο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα