Έρχεται στην Αθήνα ο Τζεντίλε

Έρχεται στην Αθήνα ο Τζεντίλε

Γιώργος Κούβαρης
Έρχεται στην Αθήνα ο Τζεντίλε

bet365

O Αλεσάντρο Τζεντίλε αναμένεται την Τρίτη (20/12) στην Αθήνα προκειμένου να πάρει μια... πρώτη «γεύση» από Αθήνα και ΟΑΚΑ και μετά την επιστροφή της ομάδας από το Μιλάνο θα ενσωματωθεί στους «πράσινους»

Δεν αποκλείεται να υπάρξει η ανακοίνωση για την απόκτησή του ακόμα και σήμερα, ενώ σε περίπτωση που δεν συμβεί , θα γίνει αμέσως μετά την άφιξή του στην Αθήνα.

Ο Ιταλός γκαρντ αναμένεται την Τρίτη στην Αθήνα (σ.σ. δεν πρόκειται να παρακολουθήσει δια ζώσης την αναμέτρηση Αρμάνι-Παναθηναϊκός για την 13η αγωνιστική), ενώ από την Πέμπτη θα τεθεί στην διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ στις προπονήσεις και θα μπορεί να δώσει το «παρών» στο ματς πρωταθλήματος με το Ρέθυμνο, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα.

Φυσικά δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στην EuroLeague ωστόσο θα προπονηθεί κανονικά για να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας.

Το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αναμένεται να γίνει απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (6/1/2017) αλλά θα έχει κανονικά δικαίωμα να αγωνιστεί στη Basket League από τη στιγμή που θα δηλωθεί στον ΕΣΑΚΕ. Και αυτό διότι δεν καταλαμβάνει θέση ξένου και θα μπορεί κάλλιστα να πλαισιώσει τους Μάικ Τζέιμς, Κρις Σίνγκλετον, Τζέιμς Φελντέιν και Ντιμίτρις Νίκολς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα