Χρηματικό πρόστιμο στον Γιαννακόπουλο, κανονικά στα γήπεδα!

Χρηματικό πρόστιμο στον Γιαννακόπουλο, κανονικά στα γήπεδα!

Gazzetta team
Χρηματικό πρόστιμο στον Γιαννακόπουλο, κανονικά στα γήπεδα!

bet365

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ απορρίπτοντας την καταγγελία του Ολυμπιακού για ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους.

Συγκεκριμένα η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ είχε ζητήσει να τιμωρηθεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για μια ανάρτηση στο Insagram με νέα απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα διάρκειας ενός έτους, όπως επίσης και επιβολή χρηματικού προστίμου ύψους 15.000 ευρώ.

Ο Αθλητικός Δικαστής ωστόσο απέρριψε την καταγγελία και απλά τιμώρησε τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού Superfoods με πρόστιμο 2.000 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση

«20/10-4-2017

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1) Επιβάλλεται στον κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο του Παύλου, πρόσωπο άμεσα συνδεόμενο με την ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την από 24-1-2017 δήλωση του στο Instagram, με την οποία δυσφήμησε το άθλημα της καλαθόσφαιρας, αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€ και έγγραφη ενώπιον του ΜΔΟ ρητή ανάκληση των δυσφημιστικών δηλώσεων εκ μέρους του εντός αποκλειστικής προθεσμίας 10 ημερών από την επίδοση σε αυτόν της σχετικής πειθαρχικής απόφασης.

2) Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ, για την ως άνω ανακοίνωση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα