«Χτυπήθηκαν από φωτοβολίδα Μπουρούσης και Παναγιωτόπουλος»! (vid)

«Χτυπήθηκαν από φωτοβολίδα Μπουρούσης και Παναγιωτόπουλος»! (vid)
Ο Γιάννης Μπουρούσης και ο βοηθός προπονητής του Παναθηναϊκού, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος χτυπήθηκαν από φωτοβολίδα που πέρασε από μια τρύπα της φυσούνας σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι «πράσινοι»!

Ο τρίτος τελικός της Basket League ολοκληρώθηκε με νικητή τον Ολυμπιακό ενώ κατά την αποχώρηση της αποστολής των «πράσινων» στα αποδυτήρια, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κατήγγειλαν ότι ο Γιάννης Μπουρούσης και ο συνεργάτης του Τσάβι Πασκουάλ, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, χτυπήθηκαν από φωτοβολίδα που πέρασε από μια τρύπα της φυσούνας! O διεθνής σέντερ ελαφρώς και περισσότερο ο ασίσταντ κόουτς των Κυπελλούχων που εν συνεχεία αποκάλυψε και το σημάδι από τη φωτοβολίδα.

Μάλιστα ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και ρώτησε τον υπεύθυνο ασφαλείας των «πράσινων», Μιχάλη Γεωργαντή, ποιοι χτύπησαν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα