Αγραβάνης: «Πρέπει να προσέχουμε όλοι τι κάνουμε»

Gazzetta team
Αγραβάνης: «Πρέπει να προσέχουμε όλοι τι κάνουμε»

bet365

Ο Δημήτρης Αγραβάνης υποστήριξε πως έχει ξεχάσει το περιστατικό με τον Καββαδά και πως οι παίκτες μεγάλων ομάδων πρέπει να προσέχουν, γιατί αποτελούν πρότυπο για νέα παιδιά.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είπε για το περιστατικό που είχε με τον Καββαδά στην κάμερα της ΕΡΤ: «Είμαστε σε μια γιορτή, δεν πρέπει να το ξεχνάμε, μας βλέπουν πόσες χώρες. Ευχαριστούμε τον κόσμο της Σύρου που ήρθε να μας δει και μπορεί να θέλει κάποιος να κερδίσει, αλλά είναι ένα 3 on 3, είναι ένα παιχνίδι, πολλοί παίκτες δεν έχουν κάνει προπονήσεις, είναι παίκτες εκατομμυρίων εδώ, όπως ο Μπογκντάνοβιτς κι είναι κρίμα να κάνουμε κάποιες φάσεις που είναι επικίνδυνες. Ενοχλήθηκα λίγο, αλλά είναι κρίμα να χαλάμε το σόου σε τόσο κόσμο. Εγώ το έχω ξεχάσει, απλά εγώ είμαι εδώ για να τιμήσω τον Γιώργο τον Πρίντεζη. Εμείς είμαστε εδώ για να γίνουμε πρότυπο στα παιδιά, γιατί με εμάς θα μεγαλώσουν και πρέπει να προσέχουμε όλοι τι κάνουμε. Πρέπει να υπάρχει κάποιο μέτρο, γιατί είμαστε όλοι επαγγελματίες παίκτες και είναι κρίμα να χτυπήσει κάποιος».

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα