ΠΣΑΚ: «Ευγνωμοσύνη για Γκάλη σε όλη μας την ζωή» (pic)

Gazzetta team
ΠΣΑΚ: «Ευγνωμοσύνη για Γκάλη σε όλη μας την ζωή» (pic)

bet365

Τις ευχαριστίες του και την ευγνωμοσύνη του στον Νίκο Γκάλη εξέφρασε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Καλαθοσφαιριστών.

Ο Νίκος Γκάλης συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την είσοδό του στο «Naismith Basketball Hall of Fame» και πλήθος κόσμου σπεύδει να δείξει την περηφάνια του για τον «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ.

Μεταξύ αυτών και ο ΠΣΑΚ, που αναφέρει: «Έχουν περάσει περίπου 11 χρόνια από το έπος της Σαϊτάμα, όπου η εθνική μας ομάδα του μπάσκετ, ταπείνωσε τις Η.Π.Α. στον ημιτελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος και όλοι υποκλίθηκαν στο μεγαλείο αυτών των παιδιών. Των παιδιών αυτών, που ξεκίνησαν το μπάσκετ λόγω ενός "θρύλου" και της παρέας του.

Αυτός ο "θρύλος" λοιπόν, μπήκε στο Hall Of Fame, στο μουσείο των κορυφαίων και θύμισε σε όλους τους Αμερικανούς και πάλι την Ελλάδα, αυτή τη μικρή χώρα που κάποιοι δεν γνώριζαν μέχρι το 2006 εκεί στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ο δικός μας Νίκος Γκάλης έγραψε ιστορία και μαζί του όλη η Ελλάδα, το ελληνικό μπάσκετ, εμείς...

Τον ευχαριστούμε, θα αισθανόμαστε ευγνωμοσύνη σε όλη μας τη ζωή...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα