Η «Τάξη του 2017» που έκανε... παρέα στον Γκάλη στο «Hall of Fame» (pics & vids)

Κάτια Πετροπούλου
Η «Τάξη του 2017» που έκανε... παρέα στον Γκάλη στο «Hall of Fame» (pics & vids)

bet365

Μπορεί να ήταν μια σπουδαία βραδιά για τον Νίκο Γκάλη και το ελληνικό κι ευρωπαϊκό μπάσκετ, αλλά μαζί του στο «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame» μπήκαν και άλλες διακριθείσες προσωπικότητες του μπάσκετ.

Ο Νίκος Γκάλης συγκίνησε και συγκινήθηκε με την είσοδό του στο «Naismith Memorial Basketball Hall of Fame» στο Σπρίνγκφιλντ της Μασαχουσέτης.

Ο «γκάνγκστερ» έλαμψε στην σκηνή, ντυμένος με άσπρο σακάκι και μαύρο παντελόνι, και έβγαλε έναν σπουδαίο λόγο, κάνοντας περήφανο για ακόμα μια φορά τόσο το ελληνικό, όσο και το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ωστόσο, μαζί του στο «Hall of Fame» μπήκαν και άλλες διακριθείσες προσωπικότητες της πορτοκαλί μπάλας.

Στην τάξη του «2017 Hoop Class» ανήκουν πια και ο Tracy McGrady, ο Robert Hughes, η Rebecca Lobo, η Muffet McGraw, ο Bill Self, ο Jerry Krause, ο Zack Clayton, o Mannie Jackson, o George McGinnis και ο Tom Jernstedt.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα