Πρεμιέρα με ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League

Gazzetta team
Πρεμιέρα με ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League
Η Basket League ξεκινάει σήμερα, ωστόσο το ματς που κλέβει την παράσταση είναι το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:30)

Η στιγμή που περίμεναν οι λάτρεις της Basket League.

Σήμερα είναι η πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει 3 αναμετρήσεις.

Ο ΓΣΛ Φάρος υποδέχεται τον Πανιώνιο στο ΕΑΚ Νεάπολης (17:00, ΕΡΤ 1), ενώ την ίδια ώρα η ΑΕΚ φιλοξενεί τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ (COSMOTE SPORT 4) και ο Κολοσσός τα Τρίκαλα στο Βενετόκλειο (ΕΡΤ 1/παράλληλη μετάδοση). Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Προμηθέα (19:00, ΕΡΤ 1).

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Κύπρος Ελλάδα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Το... κυρίως πιατο σερβίρεται την Κυριακή, καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, COSMOTE SPORT 4) στο πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» για τη νέα σεζόν, με τους Βασίλη Σπανούλη και Θανάση Αντετοκούνμπο να είναι αμφίβολοι.

Νωρίτερα ο Κόροιβος κοντράρεται με τον Άρη (17:00, ΕΡΤ 1), ενώ την Δευτέρα το Λαύριο θα διασταυρώσει τα ξίφη του με την Κύμη (17:00, ΕΡΤ1)

Δείτε την παρουσίαση του νέου πρωταθλήματος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα