Τέλος ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό!

Τέλος ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό!

Τέλος ο Σλούκας από τον Ολυμπιακό!
Μετά από μια «μαραθώνια» συνάντηση που κράτησε περισσότερες από 4 ώρες, ο Κώστας Σλούκας κατέβηκε από τα γραφεία της Χαλυβουργικής χωρίς να έχει βρει τη χρυσή τομή με τον Ολυμπιακό. Όπως όλα δείχνουν, ο διεθνής guard θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρ.

Ο Σλούκας δεν θέλησε να κάνει αναλυτικές δηλώσεις, αλλά αρκέστηκε να πει στους δημοσιογράφους ότι οι λόγοι του διαζυγίου δεν ήταν οικονομικοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός του προσέφερε συμβόλαιο ετών με αποδοχές που ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια, αλλά ο 25χρονος guard είχε πάρει την οριστική απόφασή του, που πάρθηκε με βάση τον ρόλο που θα είχε στην ομάδα.

Στο ερώτημα αν οι δύο πλευρές θα συναντηθούν εκ νέου, ο «Σλούκι Λουκ» απάντησε αρνητικά...

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, μετά από 5 χρόνια στον Πειραιά, ο Σλούκας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που του προσέφερε 3ετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 3 εκατομμυρίων ευρώ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα