Ο Γκάλης, οι εκπλήξεις κι ο... έφηβος Γκασόλ

Φάνης Παναγιώτου
Ο Γκάλης, οι εκπλήξεις κι ο... έφηβος Γκασόλ

bet365

Ο Νίκος Γκάλης έκανε το δικό του σχόλιο για την πορεία του Eurobasket 2015 και δεν θα μπορούσε παρά να σταθεί στον Πάου Γκασόλ και τις ΕΠΙΚΕΣ εμφανίσεις που πραγματοποιεί.

«Το φετινό Ευρωμπάσκετ είχε να παρουσιάσει 2 πραγματικά συναρπαστικούς ημιτελικούς. Η Ισπανία και η Λιθουανία δίκαια πήραν την πρόκριση στον μεγάλο Τελικό. Oι Ισπανοί παρά τις ελλείψεις βασικών της παικτών με ηγέτη τον μεγάλο Γκασόλ που έπαιζε σαν έφηβος και έκανε απίθανα πράγματα νίκησαν τους οικοδεσπότες Γάλλους χωρίς να επηρεαστούν από την εχθρική γι’ αυτούς ατμόσφαιρα.

Με τον Γκασόλ σε τρομερή κατάσταση, η Novibet προσφέρει σε απόδοση 1.37 να κατακτήσει Ισπανία το φετινό Eurobasket.

Στον άλλο ημιτελικό η Λιθουανία, η ευχάριστη για μένα έκπληξη αυτής της διοργάνωσης, βασίστηκε στην πολύ δυνατή της άμυνα και πήρε τη σπουδαία πρόκριση παίζοντας με παίκτες που έδειξαν εκπληκτική ψυχραιμία και στα σαράντα λεπτά.

Αντίθετα η Σερβία έκανε λάθη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα αδικαιολόγητα για την αξία των παικτών της. Ο αυριανός μεγάλος Τελικός είναι ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα δυνατό αγώνα όπου οι πιθανότητες είναι ακριβώς μοιρασμένες», ανέφερε ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα