Μπάσκετ, Κύπρος: Ο Κεραυνός «διέλυσε» την ΕΝΠ, αλλά η Ανόρθωση παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή

Newsroom
ανορθ αεκ μπασκετ
Ο Κεραυνός έφτασε κοντά στο να αγγίξει την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Basket League, αλλά η Ανόρθωση επιβλήθηκε επί της ΑΕΚ παραμένοντας στην 1η θέση της κατάταξης.

Κεραυνός - ΕΝΠ (114-68)

Ο Κεραυνός κατάφερε να επικρατήσει του Παραλιμνίου εύκολα εντός έδρας, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 114-68 (19/1).

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Στυλιανού που πέτυχε 24 πόντους και ευστόχησε σε έξι τρίποντα.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν καταφέρει να ξεφύγουν μέχρι την 3η περίοδο, όταν πέτυχαν 33 πόντους, αγγίζοντας την «100άρα». Η νίκη ήρθε άνετα για τους παίκτες του Κακιούζη, που βρίσκονται στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τα δεκάλεπτα: 30-16, 52-33, 85-52, 114-68

 

Ανόρθωση - ΑΕΚ (82-72)

Η Ανόρθωση πήρε το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ Πετρολίνα, με σκορ 82-72 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Basket League.

Ο Χόρτον βρισκόταν σε πολύ καλή μέρα, σημειώνοντας 21 πόντους, ωστόσο πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Μπράουν που αν και έφτασε τους 27 δεν οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Το ξεκίνημα των γηπεδούχων ήταν καλύτερο. Επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι αλλά μέχρι το τέλος της 1ης περιόδου, η ΑΕΚ είχε φτάσει στην ισοφάριση.

Το τρίποντο του Χόρτον, λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης ήταν καθοριστικό, και με την Ανόρθωση να έχει φτάσει στο +11, οι παίκτες του Λειβαδιώτη υποχρεώθηκαν σε ήττα, και παρέμειναν στην 3η θέση της κατάταξης.

Τα δεκάλεπτα: 24-24, 49-43, 66-60, 82-72.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / Other

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα