Πετρολίνα ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ 88-74: «Σκούπισε» τους «Γαλαζοκίτρινους» και πάει Τελικούς

Newsroom
Την τρίτη σερί νίκη της στη σειρά των Ημιτελικών πέτυχε η Πετρολίνα ΑΕΚ επί του ΑΠΟΕΛ με 88-74 και με συνολικό σκορ σειράς 3-0, κλείνει εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος και περιμένει αντίπαλο.

Τι και αν το ΑΠΟΕΛ πάλεψε για τρία δεκάλεπτα να κρατηθεί στο παιχνίδι και ζωντανό στη σειρά των ημιτελικών. Η ποιότητα και η ανωτερότητα της ΑΕΚ ήταν εμφανής και στο «Κίτιον» η ομάδα της Λάρνακας εξασφάλισε την 11η σερί παρουσία της στους τελικούς του πρωταθλήματος. Σε ένα κοντινό για περίπου 30 λεπτά παιχνίδι, η ΑΕΚ ήταν αυτή που πήρε την νίκη με μια καταπληκτική τέταρτη περίοδο, όπου είχε επιμέρους σκορ 25-10. Αδιαμφισβήτητος MVP για τους νικητές, ο σταθερά καλός σε όλη την σειρά Χόλινσγουορθ, ο οποίος έβαλε 22 πόντους (σουτάροντας σε ποσοστό 75%) ενώ μάζεψε και 10 ριμπάουντ κάνοντας double-double. 16 πόντους προσέθεσε ο Μπράουν με 5/10 σουτ, (4/6 δίποντα, 1/4 τρίποντα). Μπορεί οι «Γαλαζοκίτρινοι» να το πάλεψαν ωστόσο τα 11 λάθη που έκαναν και κυρίως οι 27(!) πόντοι από δεύτερες ευκαιρίες που έδωσαν απλόχερα στην ΑΕΚ δεν άφησαν κανένα περιθώριο για να διεκδικήσουν κάτι το ουσιαστικό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα