Κακιούζης: «Είχαμε επιμονή και υπομονή, τώρα φτιάχνουμε φιλάθλους»

Κακιούζης: «Είχαμε επιμονή και υπομονή, τώρα φτιάχνουμε φιλάθλους»

Newsroom
ΚΑΚΙΟΥΖΗΣ
Ο προπονητής των νταμπλούχων Κύπρου, Μιχάλης Κακιούζης, ήταν πανευτυχής στις δηλώσεις του μετά το ματς με την Πετρολίνα ΑΕΚ (77-84, 30/5), εξηγώντας πως η ομάδα του είχε επιμονή και υπομονή.

Ο «αρχιτέκτονας» των νταμπλούχων Κύπρου της σεζόν 2023-2024, Μιχάλης Κακιούζης, δεν μπορούσε να κρατήσει την χαρά του, μετά το πέρας του Game 5 της σειράς των τελικών της ΟΠΑΠ Basket League, εκεί όπου ο Κεραυνός Στροβόλου «άλωσε» με 77-84 το «Κίτιον» και πήρε το 9ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι, λέγοντας πως υπήρξε επιμονή και υπομονή, ενώ δήλωσε πως η ομάδα τώρα «φτιάχνει» φιλάθλους.

Διαβάστε τα όσα είπε:

«Επιτέλους τελείωσε η σεζόν. Σήμερα με γεμάτο γήπεδο. Μπράβο και στον κόσμο της ΑΕΚ που γέμισε το γήπεδο.

Τα περισσότερα συγχαρητήρια φυσικά στην ομάδα μας. Κρατούσαμε το καλύτερο για το τέλος. Τώρα φτιάχνουμε φιλάθλους, δεν είμαστε ποδοσφαιρική ομάδα για να μας ακολουθούν. Μπράβο σε όλο τον οργανισμό του Κεραυνού. Είμαστε άξιοι νταμπλούχοι.

Είχαμε υπομονή και επιμονή στη δουλειά μας. Έχουμε ανθρώπους που αγαπούν και στηρίζουν την ομάδα.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα