Στυλιανού στο Gazzetta: «Μετά το 2-2 στη σειρά, είχα αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε»

Στυλιανού στο Gazzetta: «Μετά το 2-2 στη σειρά, είχα αυτοπεποίθηση ότι θα τα καταφέρουμε»

stulianou
Ο Ελληνοκύπριος γκαρντ φόργουορντ και αρχηγός της Εθνικής Κύπρου, Νίκος Στυλιανού μίλησε στο Gazzetta Cyprus για την τεράστια επιτυχία του Κεραυνού να κατακτήσει το πρωτάθλημα με «break» μέσα στο «Κίτιον» κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ομάδα του Κεραυνού Στροβόλου ενώ ήταν πίσω στην σειρά των τελικών με 2-1, κέρδισε το Game 4 και το Game 5 και είναι νταμπλούχος Κύπρου! Κόντρα στην ΑΕΚ, στο καθοριστικό πέμπτο παιχνίδι επικράτησε με 84-77 μέσα στο «Κίτιον» δείχνοντας χαρακτήρα.

Ο Νίκος Στυλιανού, ένας εκ των πρωταγωνιστών, μίλησε στο Gazzetta Cyprus, για αυτήν την τεράστια επιτυχία, την οποία την αφιέρωσε στους φιλάθλους, στην οικογένεια του, στους συμπαίκτες του, αλλά και στο προπονητικό τιμ.

Πώς νιώθεις για αυτήν την κατάκτηση με break; Το περίμενες;

Πάντα μετά από μια κατάκτηση ενός τίτλου ειδικά του πρωταθλήματος, η ικανοποίηση είναι το συναίσθημα που κυριαρχεί για μένα και νιώθω ότι όλες οι θυσίες και όλες οι ώρες προπόνησης που βάλαμε στο γήπεδο άξιζαν και το πρωτάθλημα είναι η επιβράβευση. Είναι ωραίο να παίρνεις πρωτάθλημα με μπρέικ το έχουμε ξανακάνει άλλες 2 φορές με τον κεραυνό, απλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε να έχουμε μαζί μας όλους αυτούς που μας υποστηρίζουν για να το πανηγυρίσουμε μαζί τους στο γήπεδο.
Ναι το περίμενα, μετά το 4ο αγώνα όταν η σειρά έγινε 2-2 είχα πολύ αυτοπεποίθηση και στον εαυτό μου αλλά και στην ομάδα μου στους συμπαίκτες μου και πίστευα ότι θα το καταφέρουμε.

Που θεωρείς ότι κρίθηκε το πέμπτο καθοριστικό παιχνίδι;

Θεωρώ ότι η ομάδα μου είχε τα ψυχικά αλλά και σωματικά αποθέματα μετά από μια δύσκολη σειρά που έφτασε στο 2-2 να μπει δυνατά στο παιχνίδι και από το πρώτο λεπτό να δείξουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι για την νίκη.

Που θα ήθελες να αφιερώσεις αυτή την επιτυχία;

Αυτή την επιτυχία θέλω να την αφιερώσω σε όλους όσους μας στήριζαν καθόλη την διάρκεια της σεζόν φιλάθλους και οικογένεια και ήταν δίπλα μας και πίστευαν σε εμάς και σε όλους τους συμπαίκτες μου και προπονητές μου που καθημερινά ήμασταν στο γήπεδο παλεύοντας για ένα κοινό στόχο βάζοντας την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της σεζόν για σένα;

Η πιο δύσκολη στιγμή για εμένα φέτος στο μπασκετικό κομμάτι της ζωής μου, ήταν όταν 1 μήνα πριν ξεκινήσουν τα πλει οφ έπαθα μια θλάση και θα έπρεπε να γίνει αγώνας δρόμου για να είμαι 100% έτοιμος για τα πλει οφ και ένιωσα ότι 8 μήνες θα πήγαιναν χαμένοι αν δεν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα εκεί που θα κρινόταν ο τίτλος. Οι φυσιοθεραπευτές με βοήθησαν με τον τραυματισμό, αλλά και ο γυμναστής μου έπαιξε τεράστιο ρόλο στο να εμφανιστώ 100% έτοιμος σωματικά από το πρώτο παιχνίδι της επιστροφής μου.

Για τον προπονητή της ομάδας Μιχάλη Κακιούζη ένα σχόλιο;

Με τον Μιχάλη Κακιούζη συνεργαζόμαστε εδώ και 2.5 χρόνια και έχουμε κατακτήσει 2 νταμπλ. Είναι μια προσωπικότητα στον χώρο του ευρωπαϊκού μπάσκετ λόγω της καριέρας που είχε σαν παίχτης. Έχει κερδίσει τίτλους και έχει πολλές εμπειρίες από μεγάλες διοργανώσεις και αυτό βοήθησε την ομάδα στην πορεία της.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα