Στέφανος Τίγκας στο Gazzetta Cyprus: «Τα συναισθήματα του τίτλου είναι απερίγραπτα»

Στέφανος Τίγκας στο Gazzetta Cyprus: «Τα συναισθήματα του τίτλου είναι απερίγραπτα»

tigkas
Ο «μικρός του Στροβόλου», Στέφανος Τίγκας, μίλησε στο Gazzetta Cyprus, για τα πρώτα συναισθήματα και τις πρώτες σκέψεις μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον Κεραυνό.

Δηλώσεις στον Γιάννη Γιαννικόπουλο:

Πως νιώθεις τώρα, αφού τα καταφέρατε και πήρατε το πρωτάθλημα, με όλες τις συνθήκες εναντίον σας, με μπρέικ στο πέμπτο παιχνίδι, πρώτες σκέψεις;

«Καλησπέρα σας… τα συναισθήματα είναι σίγουρα απερίγραπτα αν και δεν συνεισέφερα τα μέγιστα λόγω του χρόνου συμμετοχής μου σαν πρώτη χρονιά και είναι λογικό. Θεωρώ από την μεριά μου όμως ότι έκανα το καλύτερο δυνατό σε όσα παιχνίδια μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω προκειμένου η ομάδα να φτάσει στους στόχους που είχε που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Με βοήθησε η προσαρμογή λόγω του αρκετού χρόνου συμμετοχής που είχα στο U18 στην ΑΕΛ και στο ανδρικό κατά την περσινή χρονιά, κάτι το οποίο ήταν αρκετό προκειμένου να ενσωματωθώ γρηγορότερα στις απαιτήσεις που είχε ο Κεραυνός στο υψηλότερο επίπεδο για την κατάκτηση όλων των τίτλων στην Basket League».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα