Κεραυνός Στροβόλου: Ο Κακιούζης προβάρει το λουκ που υποσχέθηκε, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Κεραυνός Στροβόλου: Ο Κακιούζης προβάρει το λουκ που υποσχέθηκε, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Newsroom
κακιουζης μπαζ κατ
Ο «αρχιτέκτονας» των νταμπλούχων Κύπρου για τη σεζόν 2023-2024, Μιχάλης Κακιούζης, τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει και ξύρισε το κεφάλι του μετά τη νίκη στο μεγάλο τελικό της ΟΠΑΠ Basket League.

Ο Μιχάλης Κακιούζης και οι παίκτες του ήταν οι απόλυτοι κυριάρχοι της φετινής σεζόν, κατακτώντας και το κύπελλο αλλά και το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας Κύπρου.

Ο Έλληνας τεχνικός πίστευε στους παίκτες του και συχνά αναφερόταν στις δηλώσεις του στο ότι η ομάδα αυτή μπορεί να φθάσει μέχρι το νταμπλ φέτος. Εκτός αυτού, είχε δώσει μία υπόσχεση, λέγοντας ότι θα ξυρίσει το κεφάλι του σε περίπτωση που ο Κεραυνός πάρει το πρωτάθλημα της Basket League.

Στον τελικό της διοργάνωσης (30/5), η ομάδα του Στροβόλου πήρε τη νίκη με 77-84, στο «Κίτιον» απέναντι στην Πετρολίνα ΑΕΚ και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου για 9η φορά στην ιστορία της.

Ο Μιχάλης Κακιούζης κράτησε το λόγο του, ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το νέο λουκ που υιθέτησε ο ίδιος και ο γιος του.

4

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα