ΠΑΣΚ για αύξηση ξένων παικτών: «Είναι λυπηρό να υπάρχει ως συζήτηση ακόμα κι ως σκέψη»

Newsroom
μπασκετ πασκ
Με ανακοίνωσή του, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καλαθοσφαιριστών πήρε θέση σχετικά με τη φήμη για την αύξηση των ξένων καλαθοσφαιριστών στα παρκέ, χαρακτηρίζοντας αυτήν τη σκέψη ως «λυπηρή».

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η φήμη ότι η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης εξετάζει το ενδεχόμενο της αύξησης των ξένων παικτών στα παρκέ με την έναρξη της νέας σεζόν.

Ο ΠΑΣΚ αντέδρασε έντονα στο ενδεχόμενο αυτής της απόφασης, κάνοντας λόγο για κάτι «λυπηρό», σε περίπτωση που κατοχυρωθεί.

Αναλυτικά η θέση του Συνδέσμου:

Τις τελευταίες μέρες ήρθαμε αντιμέτωποι με μια φήμη που δημοσιοποιήθηκε σε καλαθοσφαιρικούς ιστότοπους και αφορά την αύξηση των ξένων καλαθοσφαιριστών στο παρκέ.
Ο σύνδεσμος καλαθοσφαιριστών δεν θα μπορούσε να μην πάρει θέση. Είναι πραγματικά λυπηρό να υπάρχει αυτό σαν συζήτηση, σαν φήμη ή ακόμα χειρότερα σαν σκέψη.
Είμαστε βέβαιοι πως η ομοσπονδία τις επόμενες μέρες θα πάρει θέση για αυτό το θέμα και δεν θα είναι άλλη από το να παραμείνουν οι συνθήκες ως έχουν. Διότι κανένας που επιδιώκει την εξέλιξη της Κυπριακής καλαθόσφαιρας δεν μπορεί να προβεί σε ένα τέτοιου είδους πισωγύρισμα, πόσο μάλλον όταν σε έναν χρόνο από τώρα η χώρα μας θα φιλοξενήσει το μεγαλύτερο καλαθοσφαιρικό γεγονός που θα λάβει μέρος η Εθνική μας ομάδα, το Eurobasket.
Βέβαια, όλα αυτά είναι φήμες και εικασίες και είμαστε σίγουροι πως η ομοσπονδία θα πράξει το σωστό για τον Κύπριο καλαθοσφαιριστή, την Εθνική ομάδα και συνολικά για την Κυπριακή καλαθόσφαιρα.
Λένε πως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Με αυτήν την ανακοίνωση μας προσπαθούμε να την σβήσουμε πριν είναι αργά.
Με τιμή
ΔΣ ΠΑ.Σ.Κ

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / NIKOS SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα