ΕΝΠ: «Ο χαρακτηρισμός του σωματείου μας ως ασόβαρο, θεωρούμε ότι ήταν τουλάχιστον ατυχής»

Newsroom
saimon mixahl
Η ομάδα μπάσκετ της ΕΝΠ εξέδωσε ανακοίνωση μετά τις δηλώσεις του αρχηγού της Εθνικής Σάιμον Μιχαήλ, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με λύπη είδαμε σήμερα τις δηλώσεις του αρχηγού της Εθνικής Σάιμον Μιχαήλ και θεωρούμε υποχρέωση μας να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους.

Ο χαρακτηρισμός του σωματείου μας ως ασόβαρο, θεωρούμε ότι ήταν τουλάχιστον ατυχής. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στα υπόλοιπα σωματεία, τα οποία έτυχαν του ίδιου χαρακτηρισμού, αλλά είμαστε σίγουροι για το δικό μας. Ούτε παίκτες απλήρωτοι έφυγαν, ούτε πρόεδροι παραιτήθηκαν, ούτε συμπεριφερθήκαμε σε κάποιον απρεπώς.

Η ομάδα μας, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αποφάσισε με γνώμονα το δικό της συμφέρον και τις δικές της ανάγκες και σε καμιά περίπτωση δεν προσπαθήσαμε να εξυπηρετήσουμε κανέναν άλλο.

Εν κατακλείδι, έχουμε δείξει έμπρακτα όλα αυτά τα χρόνια ότι βρισκόμαστε δίπλα στον κύπριο καλαθοσφαιριστή και φιλοσοφία μας είναι η εξέλιξη των αθλητών που βγαίνουν απο την ακαδημία μας, έχοντας πάντα ένα ανταγωνιστικό σύνολο με έντονο το Κυπριακό στοιχείο ανεξαρτήτως του αριθμού των ξένων.

Υ.Γ Παραθέτουμε φωτογραφίες αρχείου από την τελική γιορτή της ακαδημίας μας κάτι που καταδεικνύει το πόσο σοβαρή δουλειά γίνεται στο σωματείο της Ένωσις Νέων Παραλιμνίου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα