ΑΕ Λεμεσού: Ενίσχυση στους ψηλούς με Μπίκερσταφ

ael_bickerstaff
Η ενίσχυση στην ΑΕΛ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου συνεχίζεται, αυτή τη φορά με την προσθήκη του T.J Μπίκερσταφ.

Το πλάνο της συνολικής αναβάθμισης της μπασκετικής υπόστασης της ΑΕΛ βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη. Από την μια πλευρά η ανανέωση της Κόουτς Παπαδοπούλου, η προσθήκη του Σταύρου Ελληνιάδη και από την άλλη πλευρά η διαρκής ενίσχυση στο ρόστερ της ομάδας, οδηγούν σε αυτή ακριβώς την κατεύθυνση, την επιστροφή στην κορυφή!

Άλλη μια προσθήκη λοιπόν ανακοινώθηκε, με την συμφωνία με τον T.J Bickerstaff, ο οποίος αγωνίζεται τόσο στην θέση «4», όσο και στην θέση «5», ενισχύοντας συνολικά την Frontcourt των «Κίτρινων» της Λεμεσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΑΕΛ:

«Η PAYABL ΕΚΑ ΑΕΛ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή T.J Bickerstaff. Ο T.J Bickerstaff, γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 2001, είναι 23 ετών και έχει ύψος 2.06 μέτρα. Έρχεται να ενισχύσει το ρόστερ της ομάδας μας στις θέσεις του Center και Power Forward.

Ο Bickerstaff ξεκίνησε την καριέρα του με αξιοσημείωτες επιδόσεις. Ενδεικτικά, αγωνίστηκε για τις παρακάτω ομάδες:

Ο Bickerstaff αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν με τους Σακραμέντο Κινγκς στο ΝΒΑ Summer League σημειώνονγτας κατά μέσο όρο μόνο 1,3 πόντους και 1,3 ριμπάουντ σε τρεις αγώνες, με μέσο όρο συμμετοχής 5.3 λεπτά. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου James Madison (JMU Dukes) , όπου πέτυχε με την ομάδα του κατά μέσο όρο 13,3 πόντους, 8,4 ριμπάουντ, 1,7 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 36 αγώνες με 23.7 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα. Η ομάδα του κέρδισε το τουρνουά Sun Belt το 2024. Ο Bickerstaff ψηφίστηκε ως νέος παίκτης της χρονιάς για τη ζώνη All-Sun το 2024 κατά τη διάρκεια της φοίτησής του στο κολέγιο.

Πριν να ενταχθεί στο JMU, αγωνίστηκε για δύο συναπτά έτη στο Boston College ( Boston Eagles) και άλλα δύο έτη στο Drexel University (Drexel Dragons). Την περίοδο 2021–2022 στη Βοστόνη ξεκίνησε σε 43 από τα 60 παιχνίδια των Eagles, έχοντας κατά μέσο όρο 5,8 πόντους και 6,3 ριμπάουντ, με ποσοστό ευστοχίας 47,6% το 2022-23.

Την περίοδο 2019–2021 αγωνίστηκε με τους Drexel Dragons, με μέσο όρο 10,2 πόντους, 5,2 ριμπάουντ, 51,3% ευστοχία και 83,9% ευστοχία στις ελεύθερες βολές, και οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του Colonial Athletic Association.

Καλωσορίζουμε τον T.J στην οικογένεια της PAYABL ΕΚΑ ΑΕΛ και είμαστε σίγουροι ότι θα αποτελέσει σημαντικό συστατικό για την επίτευξη των στόχων μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα