ΑΕΚ Λάρνακας: Ενίσχυση στα guard με Bell

ΑΕΚ Λάρνακας: Ενίσχυση στα guard με Bell

Newsroom
mair_bell
Την απόκτηση του Αμίρ Τζαχί Μπελ ανακοίνωσε η ΑΕΚ Λάρνακας, με σκοπό την ενίσχυσή της και την επιστροφή στην κορυφή του Κυπριακού μπάσκετ.

Η ενίσχυση στην Λάρνακα συνεχίζεται, με την ομάδα να ανακοινώνει την απόκτηση του Αμίρ Τζαχί Μπελ, point guard ύψους 1.93,.

Ο Μπελ ξεκίνησε την καριέρα του στην Αμερική, όπου σε κολεγιακό επίπεδο αγωνίστηκε στους Princeton Tigers. Στη συνέχεια, έκανε το βήμα πέραν του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα το Ισραήλ όπου βρέθηκε στην Χαποέλ Μπερ Σεβά, όπου είχε κοινή παρουσία με τον νυν τεχνικό της ομάδας Χριστόφορο Λειβαδιώτη.

Έπειτα ακολούθησε ένα πέρασμα από την Μπάμπεργκ στην Γερμανία, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην Πολωνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η Πετρολίνα ΑΕΚ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Aμερικανό καλαθοσφαιριστή Amir Jahi Bell, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Amir είναι 28 χρόνων (21/05/1996), έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται ως point guard.

Ξεκίνησε την καριέρα του από το κολεγιακό πρωτάθλημα με τους Princeton Tigers και στη συνέχεια αγωνίστηκε στο Ισραήλ με την Hapoel Beersheva, στην Γερμανία με την Brose Bamberg, ενώ την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Πολωνία με την Anwil Wloclawec.

Ο Αμερικάνος καλαθοσφαιριστής, που έχει συνυπάρξει με τον προπονητή μας Χριστόφορο Λειβαδιώτη, κατα την κοινή τους θητεία στο Ισραήλ, θα αντικαταστήσει τον D’Mitrik Trice.

Όλη η οικογένεια της Πετρολίνα ΑΕΚ τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα