ΟΠΑΠ Basket League: Πλούσια δράση στην 2η αγωνιστική

Newsroom
BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΣ
Το πρωτάθλημα της ΟΠΑΠ Basket League επιστρέφει με την 2η αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει πλούσιο πρόγραμμα με τέσσερα σπουδαία ματς το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου.

Μετά τα ευρωπαϊκά ματς της εβδομάδας, εκεί όπου ξεχώρισε η νίκη του Κεραυνού Στροβόλου στην παράταση επί της Μπραουνσβάιγκ (95-94) το βράδυ της Τετάρτης (16/10), η δράση στην ΟΠΑΠ Basket League επιστρέφει.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής είναι πλούσιο και περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις με αρκετό ενδιαφέρον, το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου, με δυο αγώνες το Σάββατο και από έναν Παρασκευή και Κυριακή.

Το πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής (18/10) στις 19:30 στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος» - Ελευθερία με την ΕΘΑ Έγκωμης να υποδέχεται την Payabl. ΕΚΑ ΑΕΛ BC. Και οι δυο ομάδες έχουν ως στόχο την νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο θα μεταδίδεται ζωντανά από την Cytavision.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα του Σαββάτου, στις 17:00 στην αίθουσα Δήμου Παραλιμνίου η Ε.Ν. Παραλιμνίου θα παίξει με τον Κεραυνό Στροβόλου. Οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν να πάρουν το πρώτο τους ροζ φύλλο, απέναντι στο συγκρότημα του Στροβόλου που θέλει να καταγράψει νέα επιτυχία.

 

Αργότερα, στις 19:15, στο Γυμνάσιο Παλουριώτισσας, Αχιλλέας Καϊμακλίου και Πετρολίνα ΑΕΚ θα δώσουν το πρώτο τους ματς στην τρέχουσα περίοδο, αφού στην πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Καϊμακλίου είχε ρεπό ενώ το ματς των «κιτρινοπράσινων» με την Ανόρθωση είχε αναβληθεί.

Ντεμπούτο στη νέα περίοδο κάνει την Κυριακή (20/10) και η Ανόρθωση υποδεχόμενη στις 16:00 στη Β' Τεχνική Σχολή Λεμεσού τον ΑΠΟΕΛ, που θέλει να προσθέσει το δεύτερο σερί ροζ φύλλο στον απολογισμό του.

Ρεπό στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει ο Απόλλωνας.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

ΕΘΑ Έγκωμης - Payabl. ΕΚΑ ΑΕΛ BC, 19:30

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Ε.Ν. Παραλιμνίου - Κεραυνός Στροβόλου, 17:00

Αχιλλέας Καϊμακλίου - Πετρολίνα ΑΕΚ, 19:15

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ, 16:00

Ρεπό: Φόρεξ Τάιμ Απόλλων

Πηγή

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα