Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μακ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μακ

Παναθηναϊκός: Τέλος ο Μακ

bet365

Ο Σέλβιν Μακ αναχώρησε το πρωί της Κυριακής 6/6 για τις ΗΠΑ λόγω ενός προσωπικού θέματος κι έτσι ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί δίχως τον Αμερικανό γκαρντ στη συνέχεια των τελικών της Basket League αλλά και γενικώς, μιας και το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος της σεζόν.

Η σειρά των τελικών της Basket League επιστρέφει στο ΟΑΚΑ την προσεχή Δευτέρα 5/6 έπειτα από τη νίκη του Λαυρίου και το 1-1 κόντρα στους Κυπελλούχους Ελλάδας που θα κλείσουν τη σεζόν χωρίς τον Σέλβιν Μακ.

Ο Αμερικανός γκαρντ επέστρεψε στις ΗΠΑ λόγω ενός προσωπικού θέματος και δεν θα επιστρέψει για τα υπόλοιπα ματς. Η συνεργασία των δυο πλευρών ολοκληρώθηκε, από τη στιγμή που ο Μακ είχε συμβόλαιο ως το τέλος της φετινής χρονιάς.

Σε 23 συμμετοχές στην Basket League (κανονική περίοδος και playoffs), σημείωσε 6.7 πόντους, 4.8 ασίστ και 2.4 ριμπάουντ μ.ό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα