Ηρακλής για Ίβκοβιτς: «Βαθύτατη θλίψη και συγκίνησή για την τεράστια απώλεια» (pic)

Ευαγγελος Στελλάκης
Ηρακλής για Ίβκοβιτς: «Βαθύτατη θλίψη και συγκίνησή για την τεράστια απώλεια» (pic)

bet365

Η ΚΑΕ Ηρακλής αποχαιρέτισε τον «σοφό» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, εκφράζοντας συγχρόνως τα συλληπητήρια της στην οικογένεια του.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς απεβίωσε σε ηλικία 77 ετών και σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή μπασκετική κοινότητα. Ο θρυλικός κόουτς, ο οποίος εργάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία για 13 χρόνια στο ελληνικό πρωτάθλημα, άφησε έντονο το αποτύπωμα του στη χώρα μας κι η απώλεια του σόκαρε αναμενόμενα όλους τους συλλόγους.

Μπορεί ο «Ντούντα» να μην εργάστηκε ποτέ στον Ηρακλή κατά την διάρκεια της μεγάλης προπονητικής καριέρας του, όμως υπήρξε ουκ ολίγες φορές αντίπαλος του Γηραιού. Ο οργανισμός των κυανόλευκων έσπευσε, φυσικά, να τον αποχαιρετίσει.

Η δημοσίευση της κυανόλευκης ΚΑΕ στο Facebook:

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τη συγκίνησή της για την τεράστια απώλεια του Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενός εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι, "Ντούντα"...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα