Μανωλόπουλος: «Δεν υπάρχει ήττα που αφήνει γλυκόπικρη γεύση»

Μανωλόπουλος: «Δεν υπάρχει ήττα που αφήνει γλυκόπικρη γεύση»

Newsroom
Μανωλόπουλος: «Δεν υπάρχει ήττα που αφήνει γλυκόπικρη γεύση»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δήλωσε μετά την αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό πως η ομάδα του οφείλει να είναι ανταγωνιστική σε όλα της τα ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Αμέσως μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό (62-77) στο κλειστό της Τζον Κένεντι, ο έμπειρος τεχνικός του Περιστερίου δήλωσε αναλυτικά στη συνέντευξη τύπου:

«Για μένα δεν υπάρχει ήττα που αφήνει γλυκόπικρη γεύση. Είμαστε το Περιστέρι και οφείλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια, όπου και να παίζουμε, με όποιον αντίπαλο και να παίζουμε».

Στη συνέχεια, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος πρόσθεσε πως «σήμερα ο Παναθηναϊκός ήταν καλός επιθετικά, αλλά πάρα πολύ καλός αμυντικά. Ήταν σκληρός. Νομίζω πως τη μεγαλύτερη ζημιά στο δεύτερο ημίχρονο μας την έκαναν τα επιθετικά ριμπάουντ του Παναθηναϊκού, είχαμε μεγάλο πρόβλημα εκεί.

Σε ό,τι αφορά την επίθεσή μας, στο πρώτο ημίχρονο, όσο κυκλοφορήσαμε τη μπάλλα, όσο στοχεύσαμε, πήραμε κάτι από αυτό. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε, δεν είχαμε καθαρό μυαλό, γι' αυτό δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Βγάλαμε κάποιες άμυνες, αλλά χάσαμε τα ριμπάουντ και γι' αυτό δεν καταφέραμε να μείνουμε στο παιχνίδι μέχρι τέλους».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα