Προμηθέας: Οι εκκρεμότητες για Ζούρο

Προμηθέας: Οι εκκρεμότητες για Ζούρο

Προμηθέας: Οι εκκρεμότητες για Ζούρο

bet365

Οι παίκτες του Προμηθέα ενημερώθηκαν επισήμως στην αποψινή (4/11) προπόνηση για την απομάκρυνση του Λουίς Κασιμίρο από την τεχνική ηγεσία, με τον Ηλία Ζούρο να παραμένει το φαβορί για την άκρη του πάγκου ενώ απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που μένουν να διευθετηθούν. Με Ντούβα κόντρα στον Άρη.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Λουίς Κασιμίρο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Προμηθέα κοουτσάροντας για πρώτη φορά στην σπουδαία καριέρα του μακριά από την Ισπανία, εντούτοις δεν κατάφερε να μακροημερεύσει στους Πατρινούς και απομακρύνθηκε έπειτα από τη συντριβή από την Μπουρζ και το αρχικό 0-3 στο EuroCup. Μια διοργάνωση που οι Πατρινοί θέλουν να κάνουν αξιοπρεπή πορεία, με δεδομένο μάλιστα ότι με το νέο σύστημα διεξαγωγής, στην επόμενη φάση προκρίνονται οι πρώτες οκτώ εκ των δέκα ομάδων που συμμετέχουν στο γκρουπ.

Το ισπανικό μοντέλο, λοιπόν απέτυχε στον Προμηθέα που θα πορευτεί με νέο πρόσωπο στην άκρη του πάγκου. Οι παίκτες των Πατρινών ενημερώθηκαν επισήμως πριν από την αποψινή προπόνηση για την πρόθεση της ομάδας να απομακρύνει τον Κασιμίρο ενώ η περίπτωση του Ηλία Ζούρου παραμένει προτεραιότητα για τον Προμηθέα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής Γεωργίας εργάστηκε για τελευταία φορά στην Basket League το 2019, στο σύντομο πέρασμά του από το Περιστέρι. Στα ζητήματα που μένουν να διευθετηθούν προκειμένου να επιτευχθεί η συμφωνία είναι η διάρκεια του συμβολαίου και οι συνεργάτες 55χρονου κόουτς.

Από κει και πέρα, ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Κασιμίρο, Κώστας Ντούβας αναμένεται να κοουτσάρει τους Πατρινούς στο ματς του Σαββάτου με τον Άρη (6/11, 20:00) για την 6η αγωνιστική της Basket League.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα