Περιστέρι: Κοιτάζει Γόντικα, περιμένει τον Ιωνικό

Περιστέρι: Κοιτάζει Γόντικα, περιμένει τον Ιωνικό

bet365

Το Περιστέρι εξετάζει την περίπτωση του Κωστή Γόντικα, ο οποίος, δεσμεύεται με συμβόλαιο στην ομάδα του Ιωνικού. Συμφωνία με τον Γκλεν Κόζι.

Το Περιστέρι θέλει να ενισχύσει τη γραμμή των ψηλών του με τον Κωστή Γόντικα. Η ομάδα του Σωτήρη Μανωλόπουλου έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του σέντερ του Ιωνικού.

Αυτή τη στιγμή, οι Περιστεριώτες τηρούν στάση αναμονής για την περίπτωση του Γόντικα, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ιωνικό και οι Νικαιώτες δεν προτίθενται (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) να του επιτρέψουν να αποχωρήσει.

Φέτος με τον Ιωνικό ο Γόντικας, σε 6 αγώνες, έχει 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1.5 τάπα.

Ο Μορέιρα και ο Κόζι

Στο Περιστέρι περιμένουν την επιστροφή του Γιανίκ Μορέιρα στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Αγκολέζος σέντερ αναμένεται να χάσει και το ματς με τον Άρη (5/12) στη Θεσσαλονίκη.

Την ίδια στιγμή, η ομάδα του Μανωλόπουλου έχει συμφωνήσει με τον Γκλεν Κόζι, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε φορέσει τη φανέλα του Λαυρίου, έχοντας σε 30 συμμετοχές, σε κανονική περίοδο και playoffs 11,8 πόντους, με 41,18% στα τρίποντα και 3.2 ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα