Basket League: Αναβολή στο Άρης - Ολυμπιακός

Newsroom
Basket League: Αναβολή στο Άρης - Ολυμπιακός
To ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό (20/12) αναβλήθηκε εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για την Δευτέρα 20 Δεκέμβρη ήταν προγραμματισμένο το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό, ωστόσο η αναμέτρηση αναβλήθηκε. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αιτήθηκε στον ΕΣΑΚΕ την αναβολή του αγώνα με τους Πειραιώτες λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα, με την διοργανώτρια αρχή να το κάνει δεκτό.

Ο... αυτοκράτορας μετρά μέχρι στιγμής 4 κρούσματα covid-19 (τρεις παίκτες και ένα μέλος του staff), ενώ ο προηγούμενος αντίπαλος του, ο ΠΑΟΚ έφτασε τα οκτώ, μια κατάσταση που έφερε και την αναβολή του παιχνιδιού των κιτρίνων απέναντι στους... ερυθρολεύκους.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

«Mε ομόφωνη απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ, η προγραμματισμένη για την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου συνάντηση της 11ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League Άρης - Ολυμπιακός, αναβάλλεται, με τη σύμφωνη γνώμη των ανωτέρω ομάδων, για λόγους ανωτέρας βίας.

 

Και ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορωνοϊού COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που διαγνώσθηκαν σε μέλη της ομάδας της ΚΑΕ Άρης.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα