ΑΕΚ: Συμφωνία με Αγγέλου, παραμένουν ανοιχτά τα ζητήματα με Λοτζέσκι και Ματσιούλις

ΑΕΚ: Συμφωνία με Αγγέλου, παραμένουν ανοιχτά τα ζητήματα με Λοτζέσκι και Ματσιούλις

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: Συμφωνία με Αγγέλου, παραμένουν ανοιχτά τα ζητήματα με Λοτζέσκι και Ματσιούλις

bet365

Η ΑΕΚ διευθέτησε τον διακανονισμό της σεζόν 2020-21 που αφορά τον Βαγγέλη Αγγέλου και πλέον εκκρεμούν οι περιπτώσεις των Γιόνας Ματσιούλις, Ματ Λοτζέσκι για τα μη διακανονισμένα χρέη που επιφέρουν αφαίρεση βαθμών από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Το ζήτημα των μη διακανονισμένων οφειλών της ΑΕΚ προς τους Βαγγέλη Αγγέλου, Γιόνας Ματσιούλις και Ματ Λοτζέσκι αποτελεί βραχνά για την «Ένωση», καθώς οι τρεις πρώην «κιτρινόμαυροι» δεν είχαν δεχτεί τις αρχικές προτάσεις της ΚΑΕ, κάτι που συνεπάγεται αφαίρεση -3 βαθμών.

Την Τρίτη 28/12, λοιπόν διευθετήθηκε το ζήτημα με τον Βαγγέλου Αγγέλου, ο οποίος έκατσε στην άκρη του πάγκου στα τέλη της περσινής σεζόν και αποδέχτηκε τελικά την νέα πρόταση της ΑΕΚ για τον διακανονισμό των οφειλομένων προς το πρόσωπό του. Η επιτροπή του ΕΣΑΚΕ έχει στείλει την υπόθεση στον Αθλητικό Δικαστή, ο οποίος θα εξετάσει αύριο τις περιπτώσεις που εκκρεμούν, ήτοι τους Λοτζέσκι και Ματσιούλις κι εν συνεχεία θα αποφασίσει για την αφαίρεση βαθμών.

Με τη διευθέτηση των οφειλών προς τον Αγγέλου, η ΑΕΚ γλίτωσε την αφαίρεση του ενός εκ των τριών βαθμών που ήταν να αφαιρεθούν. Σε κάθε περίπτωση, έχει τη δυνατότητα να διευθετήσει τις οφειλές εντός 15 ημερών από την ανακοίνωση της αφαίρεσης των βαθμών κι εν συνεχεία, να τους πάρει πίσω.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα