ΑΕΚ: Κίνδυνος για -1 ή -2 βαθμούς, παρουσίασε την πληρωμή του Αγγέλου

ΑΕΚ: Κίνδυνος για -1 ή -2 βαθμούς, παρουσίασε την πληρωμή του Αγγέλου

ΑΕΚ: Κίνδυνος για -1 ή -2 βαθμούς, παρουσίασε την πληρωμή του Αγγέλου

bet365

Ο Αθλητικός Δικαστής εκδίκασε την υπόθεση της ΑΕΚ. Παρουσιάστηκαν αποδείξεις για την πληρωμή του Βαγγέλη Αγγέλου. Τι συμβαίνει με τους Γιόνας Ματσιούλις και Ματ Λοτζέσκι.

Η ΑΕΚ πλέον περιμένει. Ο Αθλητικός Δικαστής εκδίκασε σήμερα, Τρίτη (4/1) την υπόθεση της ΑΕΚ, με τις μη διακανονισμένες συμφωνίες, με την απόφαση να αναμένεται, λογικά, την Παρασκευή (7/1) λόγω της αργίας των Φώτων.

Η ΑΕΚ παρουσίασε συμφωνία με τον Βαγγέλη Αγγέλου, κάτι που σημαίνει ότι μένουν ανοικτές οι υποθέσεις των Γιόνας Ματσιούλις και Ματ Λοτζέσκι. Με την ΑΕΚ να κινδυνεύει με αφαίρεση ενός ή δύο βαθμών.

Για την περίπτωση του Λιθουανού φόργουορντ οι «κιτρινόμαυροι» φαίνεται να υποστήριξαν ότι το ποσό που παρουσιάζεται δεν αφορά μόνο την περσινή σεζόν και ότι έχουν διευθετήσει τις οφειλές από την σεζόν 2020-2021.

Ενώ για τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ αναμένεται να καταφύγουν (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) σε προσφυγή, θεωρώντας πως ο «Λότζο» δεν τήρησε τις υποχρεώσεις του.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα