Λάρισα - ΑΕΚ: Σε έξαλλη κατάσταση ο Δέδας μετά την αποβολή του! (vids)

Λάρισα - ΑΕΚ: Σε έξαλλη κατάσταση ο Δέδας μετά την αποβολή του! (vids)

Ευαγγελος Στελλάκης
Λάρισα - ΑΕΚ: Σε έξαλλη κατάσταση ο Δέδας μετά την αποβολή του! (vids)

bet365

4 λεπτά κι 7 δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα στην Λάρισα, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, οδηγήθηκε στα αποδυτήρια μετά την αποβολή του.

Κατά την διάρκεια της τελευταίας περιόδου και πιο συγκεκριμένα 4'07'' πριν το φινάλε στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Λάρισα στο κλειστό της Νεάπολης, ο Στέφανος Δέδας αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή έπειτα από διαμαρτυρία του προς του διαιτητές.

Το σκορ εκείνη τη στιγμή ήταν στο 71-60 υπέρ των γηπεδούχων κι αμέσως μετά την αποβολή του Δέδα, ο Μούντι με τρεις σερί βολές διαμόρφωσε το 74-60 για τους Θεσσαλούς.

Μάλιστα ο κόουτς Δέδας ήταν εκνευρισμένος κατά την αποχώρηση του από το ματς συνέχισε να μιλά στους διαιτητές, εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του για τις αποφάσεις τους στο ματς.

Την καθοδήγηση της Ένωσης ανέλαβε από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο assistant Σάββας Συμεωνίδης, ο οποίος δέχθηκε κι εκείνος τεχνική ποινή, 1'42'' πριν το τέλος, ενώ μισό λεπτό νωρίτερα είχε καταλογιστεί μια και στον φόργουορντ Έρικ Γκρίφιν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα