ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε τον Μάρβιν Τζόουνς

ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε τον Μάρβιν Τζόουνς

ΠΑΟΚ: Αποχαιρέτησε τον Μάρβιν Τζόουνς

bet365

Ο αγώνας με το Περιστέρι ήταν ο τελευταίος του Μάρβιν Τζόουνς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια ο Αμερικανός σέντερ εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Μάρβιν Τζόουνς αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με το Περιστέρι, σημειώνοντας 15 πόντους (5/6 βολ., 2/5 δίπ., 2/4 τρίπ.) και 5 ριμπάουντ ωστόσο οι προσπάθειές του δεν ήταν αρκετές για τους «ασπρόμαυρους» που ηττήθηκαν με 68-67.

Στη συνέχεια ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στο Πουέρτο Ρίκο, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας σχετικά: «Ηταν μια δύσκολη απόφαση για μένα. Αγαπώ την ομάδα, τη Θεσσαλονίκη τον κόσμο. Πρέπει να είμαι κοντά στο σπίτι μου για οικογενειακούς λόγους. Είναι κοντά το Πουέρτο Ρίκο. Μερικές φορές πρέπει να κάνεις θυσίες». Όσον αφορά την ήττα από το Περιστέρι, είπε: «Δεν έχω δικαιολογίες για την ήττα, κέρδισαν στο τέλος».

«Ευχαριστούμε Marvin...»

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, από την πλευρά της αποχαιρέτησε τον παίκτη με ανακοίνωση: «Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής Marvin Jones, για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους, ζήτησε πριν από μερικές ημέρες να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ mateco, προκειμένου να επιστρέψει στην Αμερική. Για τον λόγο αυτό, το αποψινό παιχνίδι στο Περιστέρι, ήταν και το τελευταίο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ mateco.

Ευχαριστούμε τον Marvin Jones για την παρουσία του στην ομάδα μας και τα όσα προσέφερε από την αρχή της σεζόν και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή του και στην καριέρα του».

Ο Τζόουνς μέτρησε φέτος 15.6 πόντους και 7.6 ριμπάουντ μ.ό. σε 13 αγώνες στην Basket League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα